75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu
O.Ekinci Bulvarı No45 Ceyhan/ADANA
0 (322) 611 23 26

VİZYON

Dünyada uygulanan kabul görmüş okulöncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu olarak çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, çocuklara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma, gibi davranışları kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

SABAH 7:30-12:30 ÖĞLE 12:30-17:30

Klima

İl Merkezine 65 KM. İlçe Merkezine 2 KM.